va

|

es

ELS NOSTRES SERVEIS

Un complet catàleg amb tot el necessari per al teu cotxe

MECÀNICA GENERAL

Realitzem tot tipus d'operacions de manteniment i reparació relatives a la mecànica general del vehicle, motor, frens, amortiment, direcció, sistemes de transmissió, etc.

DIAGNOSI

El nostre modern equipament ens permet oferir als nostres clients el més complet i professional servei de diagnosi dels sistemes del vehicle (motor, transmissió, frens, confort, suspensió, etc).

CLIMATITZACIÓ

Realitzem les operacions de diagnosis, manteniment i reparació del circuit frigorífic, del circuit elèctric i de l'equip de control electrònic en sistemes de climatització automàtica.

Híbrids i Elèctrics

Estem especialitzats a realitzar la reparació i manteniment a vehicles elèctrics i híbrids amb la millor qualitat. Disposem d'un servei especial i de totes les eines i maquinària amb les noves tecnologies.

NEUMÀTICS

Substitució de neumàtics, control de desgast, clivelles, colps, equilibrat, reparació de burxades, Diagnòstic i reparació dels sistemes de control de pressió automàtic, etc.

INSTAL·LACIONS GLP

Fem el teu cotxe més ecològic i econòmic realitzant la instal·lació de GLP en les nostres instal·lacions

MANTENIMENT PROGRAMAT

El seu vehicle ha de sotmetre's a unes revisions periòdiques predefinides. La realització d'aquestes operacions de manteniment li assegura no perdre la garantia donada pel fabricant. Tal com queda acreditat en el Reglament 1400/2002 en el qual es recull la possibilitat de realitzar el manteniment dels vehicles que estan en garantia fora dels serveis oficials de marca sense perdre-la i amb recanvis que no siguen dels comercialitzats pel constructor del vehicle, sempre que aquests siguen de qualitat equivalent.

CALIBRATGE DE SISTEMES ADAS

Fem el calibratge dels sistemes ADAS o de seguretat i ajuda a la conducció amb la nostra mà d'obra especialitzada.

ENGANXAMENT DE REMOLCS

Instal·lem enganxaments per a remolcs en tota mena de vehicles.

CANVIS AUTOMÀTICS

Revisem, arreglem i instal·lem canvis de marxa automàtics.

ELECTRÒNICA

Diagnostiquem i reparem els diferents sistemes electrònics amb què està equipat el seu vehicle, xarxes multiplexades, unitats de comandament, coixí de seguretat, climatització, cinturons amb pretensor, ABS, etc.

FRENS

Realitzem tot tipus d'intervencions sobre el sistema de frens del seu vehicle: substitució de líquid, canvi de pastilles de fre, reparació de desequilibris durant la frenada, actuacions sobre l'ABS, ESP, etc.

ELECTRICITAT

Bateria, alternador, il·luminació i enllumenat, seguiment i reparació d'instal·lació elèctrica, equipament elèctric interior, bugies, motor d'arrancada, etc.

PRE-ITV

Sotmetem el seu vehicle una revisió prèvia completa que li garantirà superar amb èxit la revisió ITV. Realitzem una revisió exhaustiva d'aquells punts que seran examinats en la Inspecció Tècnica de Vehicles amb la finalitat que cadascun estiguen en perfecte estat. Si ha de passar la ITV i no té temps, no es preocupe, nosaltres ho fem per vosté, portem el seu vehicle a la Inspecció i el retornem al taller per a la seua recollida.

INJECCIÓ DIÈSEL

Diagnostiquem, mantenim i reparem els sistemes d'injecció dièsel, des dels equipats amb bombes d'injecció rotatives fins als d'última generació (Common rail, injector-bomba, etc.)

INJECCIÓ DE GASOLINA

Diagnostiquem, mantenim i reparem els diferents sistemes d'injecció de gasolina, des dels més antics fins als d'última generació.

TUBS D'ESCAPAMENT

Manteniment, reparació, diagnosi i substitució de qualsevol dels components del sistema de fuita, conductes, silenciosos, catalitzadors, filtres de partícules (FAP) sondes lambda, sondes de temperatura, etc.

PINTURA

El pintat és un pas important en el procés de reparació i per això preparem tots els panells adequadament, i utilitzem imprimacions i segelladors de qualitat, perquè la pintura i la laca queden perfectes.

CARROSSERIA

Realitzem tots els serveis de carrosseria per a deixar el seu vehicle en perfecte estat, reparació i substitució de components, protectors, segelladors, etc.

CARROSSERIA RÀPIDA

Sense necessitat de cita prèvia. El nostre servei de carrosseria ràpida et garanteix un temps mínim d'immobilització del teu vehicle en la reparació de xicotetes esgarrapades, colps, i desperfectes.

Ús de Cookies

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i obtindre dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si tanca aquest missatge, considerarem que accepta nostra Política de Privacitat.